Menu
Ammattilaisten suosimaa
Ammattilaisten suosimaa

Nyt myös ravintoloiden on mahdollista valmistaa ruokaa entistä ympäristöystävällisemmin - biokaasulla. Lue lisää.

Energiaratkaisut yrityksille
Energiaratkaisut yrityksille

Tarjoamme energiatehokkaita ratkaisuja niin tilojen lämmitykseen, jäähdytykseen kuin höyryn tuotantoon. Lue lisää.

Pohjoismaisille markkinoille
Pohjoismaisille markkinoille

Skangas tarjoaa energiatehokasta LNG:tä teollisuuden tarpeisiin ja meriliikenteen polttoaineeksi. Lue lisää.

Tulosta

Energiaa yrityksen tarpeisiin

 

Gasum tarjoaa yrityksille yksilöityjä luonnonkaasuratkaisuja maakaasusta, kotimaisesta uusiutuvasta biokaasusta ja nestemäisestä maakaasusta LNG:stä.

Katso lisää toimialaasi liittyvistä ratkaisuista ja ota yhteyttä. Saat tarkkaa tietoa, mm. kuinka siirryt valmistamaan tuotteitasi hiilineutraalisti tai alat liikennöidä nykyistä huomattavasti edullisemmin 100 % kotimaisella Gasum-biokaasulla.

Jätä yhteydenottopyyntö tai katso myynnin yhteyshenkilöt.

 

Kokonaispalvelulla lämpöä, höyryä ja jäähdytystä

Lämpöpalvelu on helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu energian hankintaan. Suunnittelemme ennakkoluulottomia ratkaisuja tuotantotilojen lämmitykseen, rakennustyömaiden energiantarpeisiin sekä asuintalojen ja kokonaisten asuinalueiden lämmitykseen. Lisäksi tarjoamme höyry- ja prosessiratkaisuja teollisuudelle. Lue lisää lämpöpalveluista. 

 

 

Kaasuautot yritysten moniin tarpeisiin

Harkitsetko kaasuajoneuvoa yrityksesi autotarpeisiin? Kaasuautot kulkevat sekä luonnonkaasulla että bensiinillä. Moni on jo vaihtanut ajoneuvojensa polttoaineeksi Gasum-biokaasun, jolla voi säästää polttoainekuluissa jopa 40 % bensiiniin verrattuna. Kaasun tankkausasemia on jo yli 20 ja verkosto kasvaa. Tutustu uusimpiin kaasulla kulkeviin automalleihin Vihreän Kaistan -verkkosivuilla. Uutena tuotteena LNG on leviämässä myös raskaiden ajoneuvojen puhtaammaksi polttoaineeksi. Lue lisää kaasuautoilun hyvistä puolista.

 

Meriliikenteen puhdas polttoaine

LNG sopii kaikkiin alustyyppeihin, muun muassa matkustajalaivaliikenteeseen sekä yhteys- ja rannikkoaluksiin. Itämeren liikenteessä LNG-käyttöiset alukset voidaan tankata usealla tavalla esim. LNG-säiliöautoista, LNG-bunkrausaluksista, kiinteistä LNG-bunkraussäiliöistä tai jopa LNG-kuljetuskontteja vaihtaen. Lue lisää LNG.n eduista meriliikenteessä.


Ravintolakokit suosivat kaasua

Monikäyttöistä maa- ja biokaasua voi hyödyntää ravintolassa liesien lisäksi myös tunnelmaa luovissa kaasutakoissa ja julkisivusloihduissa. Terassille sijoitettavat kaasutoimiset säteilijät mahdollistavat pidemmän terassikauden – lämpimissä tunnelmissa.

 

 Kaasun hankinta

Asiakkaan kaasun hankinta pohjautuu toimitus- ja liittymissopimuksiin sekä niitä täydentävään vuositilaukseen, jossa asiakas määrittää kaasun siirrolle vuotuisen maksimitehon sekä kuukausittain tarvitsemansa kaasumäärän ja tehon.

Maakaasun hinta muodostuu energian ja siirron hinnasta, lue lisää maakaasun hinnoittelusta.

Tukkuasiakas voi vuoden aikana muuttaa kuukausikohtaista tilaustaan sekä täydentää vuositilaushankintaansa lyhyen kaupan tuotteella, ns. Gasum Plussalla sekä jälkimarkkinakaasulla. Tätä kauppaa hoitaa Kaasupörssi Oy.

 

Maakaasun paikallisjakeluyhtiöt

Alueellisia maakaasun paikallisjakeluyhtiöitä toimii jo yli 30 paikkakunnalla. Lisätietoa Suomessa toimivien alueellisten maakaasun paikallisjakeluyhtiöiden toimialueista, palveluista ja hinnoittelusta löytyy mm. Suomen Kaasuyhdistys ry:n jäsensivujen kautta.

               

                 Maakaasun jälleenmyyntiyhtiöiden sijainti ja yhteystiedot