Menu

Tulosta

Yrityksille

Gasum myy maakaasua siirtoverkostoon suoraan liittyneille energiayhtiöille ja teollisuudelle sekä alueellisille maakaasun paikallisjakeluyhtiöille.

Gasum on lisäksi koko kaasuverkoston alueella myös johtava energiakaasuihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen tuottaja sekä kaasun käyttöön liittyvien laitteiden toimittaja.

Asiakkaan kaasun hankinta pohjautuu toimitus- ja liittymissopimuksiin sekä niitä täydentävään vuositilaukseen, jossa asiakas määrittää kaasun siirrolle vuotuisen maksimitehon sekä kuukausittain tarvitsemansa kaasumäärän ja tehon.  

Asiakas voi vuoden aikana muuttaa kuukausikohtaista tilaustaan. Asiakas voi myös täydentää vuositilaushankintaansa lyhyen kaupan tuotteella, ns. Gasum Plussalla sekä jälkimarkkinakaasulla. Tätä kauppaa hoitaa Kaasupörssi Oy.

Alueellisia maakaasun paikallisjakeluyhtiöitä toimii jo yli 30 paikkakunnalla. Lisätietoa Suomessa toimivien alueellisten maakaasun paikallisjakeluyhtiöiden toimialueista, palveluista ja hinnoittelusta löytyy mm. Suomen Kaasuyhdistys ry:n jäsensivujen kautta.

 

               

                 Maakaasun jälleenmyyntiyhtiöiden sijainti ja yhteystiedot